• Telefon: +381 64 116 40 10
  • Email: astraduo@gmail.com
  • Pon-Pet 08:00-17:00 Sub 09:00-14:00

O NAMA

 

Kompanija Energy Astra osnovana je 2007. godine. Danas, Energy Astra je regionalni lider u oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, instalacione i sanitarne opreme sa preko deset miliona kvadratnih metara opremljenog prostora i preko jednog miliona zadovoljnih korisnika koji svedoče o kvalitetu našeg poslovanja i usluga.

Svojim dugogodišnjim iskustvom stvaramo energetski efikasna i tehnički prilagodljiva rešenja i pružamo odgovor na sve potrebe koje pred nas postavljaju naši klijenti.

Sarađujemo sa preko 100 vodećih firmi iz branše poznatih po kvalitetu svojih proizvoda. Kombinujemo taj kvalitet i naše znanje za potrebe naših klijenata.

Uspešno i dugoročno sarađujemo sa preko 1000 partnera, od serviserskih i instalaterskih firmi, preko projektantskih biroa, energetskih menadžera, do stručnjaka sa fakulteta, iz raznih udruženja i komora. Posebno smo ponosni na našu odličnu saradnju sa projektantskim kućama, gde ostvarujemo saradnju u domenu novih tehnologija i sistemskih rešenja iz domena obnovljivih izvora energije.

Među brojnim brendovima, kompanija Energy Astra je ekskluzivni zastupnik kompanije Remeha – najpoznatijeg holandskog proizvođača kondenzacionih gasnih kotlova, kao i kompanije Gree – globalnog lidera u proizvodnji klimatizacione opreme. Uz njih se posebno izdvaja brend Bergen koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije koji je rezultat saradnje Energy Astre sa svojim dugoročnim i pouzdanim partnerima.

U svom posebnom segmentu poslovanja, Energy Astra je u oblasti građevinarstva, zastupnik širokog spektra proizvoda brenda Porcelanosa – od keramičkih pločica i sanitarija do viskotehnoloških rešenja za građevinarstvo.

Uvek težimo da poboljšamo svoje radne procese u cilju što boljeg i kvalitetnijeg zadovoljenja potreba naših klijenata uz brigu o životnoj sredini, pa je stoga u kompaniji implementiran međunarodni standard kvaliteta ISO 9001.